پلو قارچ با ریحان

    پلو قارچ به دلیل داشتن قارپ و لوبیا دارای فیبر بالایی است و عذایی کامل و مقوی است. پلو قارچ غذایی ترکی است که طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم.

    مواد لازم برای پلو قارچ با ریحان

     برنج   2 پیمانه

     قارچ   1 پیمانه، نصف یا چهار قاچ شده

     سیر   1 حبه، ریز شده

     فلفل سبز یا قرمز   1 تا 2 عدد، ریز شده
     پیاز   1 عدد، کوچک و ریز شده

     فلفل دلمه سبز    1 عدد کوچک و خرد شده

     سویا سس   1 تا 2 قاشق غذاخوری

     لوبیا سبز پخته    4 تا 5 عدد، بلند خرد شده

     برگ تازه ریحان   15 عدد

     نمک و فلفل   به مقدار لازم

    پلو قارچ با ریحان

    طرز تهیه پلو قارچ با ریحان

    در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را به آن بیفزایید. تفت دهید تا نرم شده ولی رنگ آن عوض نشود.

    سیر و فلفل ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ سیر کمی عوض شود.

    لوبیا سبز، فلفل دلمه و قارچ های دو نیم شده یا چهار قاچ شده را افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا وقتی قارچ ها نرم شوند. نمک، فلفل و سویا سس را نیز بیفزایید و در آخر برگ های ریحان را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.

    برنج را به روش دلخواه خود پخته و دم کنید.

    برنج را در ظرف یا دیس مورد نظر کشیده، مخلوط قارچ را روی برنج دهید و سرو نمایید.

    پلو قارچ با ریحان

    نکات تکمیلی در مورد پلو قارچ

    پلو قارچ جزو پلو و چلو میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه 
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
    پلو قارچ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

    همچنین بخوانید :

ارسال دیدگاه

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت وب صفا محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
طراحی و کدنویسی : رضا دلیر