بورک میگو

    بورک میگو غذایی دریایی به شکل خمیر است که دارای طعم بسیار خوبی است.

     مواد لازم برای بورک میگو

    خمیر یوفکا :2 عدد

    میگو :20 تا 25 عدد

    نمک :نصف قاشق چایخوری

    گوجه گیلاسی :10 عدد

    فلفل سیاه :1/4 قاشق چایخوری

    آب لیمو:2  قاشق غذاخوری

    روغن :2 قاشق غذاخوری

    بورک میگو

    طرز تهیه بورک میگو

    دو خمیر را باز کرده و مانند برش پیتزا هر کدام را به هشت بخش تقسیم می کنیم.

    آب لیمو، نمک و فلفل را به همراه میگوهای خرد شده در تابه می ریزیم و حرارت می دهیم. رنگ میگو که تغییر کرد روغن و گوجه را می ریزیم و هم می زنیم تا میگوها بپزند. مدت زمان لازم برای پخت میگو شش تا هشت دقیقه است و در آخرین لحظه زنجبیل تازه را افزوده و حرارت را خاموش می کنیم.

    سپس یک قاشق از مواد برداشته در ابتدای خمیر ریخته و به سمت رأس مثلث می پیچیم و بعد در روغن سرخ می کنیم.

    می توانید رول ها را در سینی فر چیده و روی هر کدام مقداری زرده تخم مرغ بمالید و 10 دقیقه حرارت بدهید. حرارت مطلوب برای فر 200 درجه سانتی گراد می باشد.
    بورک میگو

    نکات تکمیلی در مورد بورک میگو

    بورک میگو جزو غذای ملل – ترکی میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه 
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
    بورک میگو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

    همچنین بخوانید :

ارسال دیدگاه

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت وب صفا محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
طراحی و کدنویسی : رضا دلیر